Gitana Winery Saperavi

285.00 MDL

  • Soi – Saperavi- 100%;
  • Regiune: Valul lui Traian;
  • Tip: roșu, sec;
  • Anul recoltării: 2016;
  • Alcool: 14%;
  • Baric: procesul de fermentație se desfășoară timp de 20 de zile în butoaie mari de stejar, urmată de îmbătrânirea în amfore de nisip spălat.
Golește
Category: SKU: N/A

Descriere

  • Culoare: culoare granat saturat cu nuanțe de violet;
  • Aromă: aromă complexă și bogată de fructe și prune, care completează notele de ciocolată;
  • Gust: puternic și complex, gust moderat de tartă, cu nuanțe bogate și un finisaj lung, delicat, cu note de piper;
  • Servire: 16-18 ° C; cu miel sau carne din vânat, legume proaspete și brânzeturi mature sau semi-mature;
  • Termen de expunere calitativă: 5-8 ani.